YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet

Der er idag 4-12 2019 blevet omdelt en folder med et brev fra Antenneforeningen Trekanten til alle beboere i Antenneforeningen Følgeskrivelse til YouSeefolder

Vores forhandlinger med Discovery Networks har fyldt meget i medierne. Det sidste halve år har vi forsøgt at lave en ny aftale med Discovery Networks, og vi har foreslået mange forskellige modeller.

Desværre er vi ikke blevet enige, og derfor kan vi fra 1. januar 2020 ikke længere tilbyde Discovery Networks’ kanaler. Det ændrer dog ikke på, at vi stadig gerne vil lave en aftale med Discovery Networks – vi når det bare ikke på denne side af nytår.

I nedenstående kan du læse om baggrunden for hvorfor det har været svært at blive enig om en løsning.

Vi kan nemlig godt forstå, hvis beboere har fået indtryk af, at de mister en masse indhold fra årsskiftet.

Det er korrekt, at noget indhold forsvinder, men der kommer meget nyt og spændende til. Og der vil fortsat være masser af sport i vores tv-pakker.

Alt efter, hvilken pakke man har, kan man stadig se landsholdet spille EM i fodbold. Stadig se de bedste kampe fra Superligaen. Og man kan stadig se OL. Og så er der selvfølgelig som altid Premier League, Champions League, Formel 1 og meget meget mere.

I 2020 udskifter vi nogle af kanalerne i vores faste tv-pakker. Og samtidig giver vi adgang til endnu mere underholdning med flere originale danske serier, eksklusive filmpremierer og masser af nye film, som kan ses via YouSee Tv-boksen og YouSee Tv & Film-appen.

Du kan se her hvordan de faste pakker kommer til at se ud pr 1.1 2020 Nye kanaler pr 1.1 2020

Sportsoverblik efter 1.1 2020 Sportsoverblik  pr 1.1 2020

Sammenligning efter 1.1 2020 Sammenligningsoversigt efter 1.1 2020